Καρδαμύλη

Καλώς ήρθατε στη χώρα του ήλιου. Εξερευνήστε τα βουνά. Απολαύστε τη θάλασσα

Η Καρδαμύλη στο φως του ήλιου

Για όποιον επιθυμεί να χαλαρώσει, να διαλογιστεί, να εξερευνήσει τα βουνά και να κολυμπήσει σε κρυστάλλινα νερά η Καρδαμύλη είναι ο ιδανικός προοσρισμός! Η Καρδαμύλη είναι ένα γραφικό χωριό της Ελλάδας, στην περιοχή της Μάνης, με ιστορικές αναφορές από την αρχαιότητα, που συνδυάζει την παραδοσιακή νοοτροπία με την ηρεμία ψυχής και νου με έναν τρόπο που μόνο εκείνη γνωρίζει!

Next

Χάρτης της Καρδαμύλης

Η Καρδαμύλη, σε απόσταση μόλις 38 χλμ από την Καλαμάτα και 210χλμ από την Αθήνα σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις ομορφιές της και να επαναλάβετε την εμπειρία! Μπορείτε να έρθετε οδικώς από Αθήνα σε λιγότερο από 3 ώρες, μέσω της νέας Εθνικής Οδού ή αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Με την άφιξή σας στο χωριό και στη Βίλλα Πολύμνια βρίσκεστε στην καρδιά της Καρδαμύλης!

Next

Η Βίλλα Πολύμνια

Πανέμορφη και απόλυτα παραδοσιακή, αυτή η βίλλα, χτισμένη με πέτρα στο αρχιτεκτονικό στυλ της Μάνης, δημιουργεί ατμόσφαιρα καλαισθησίας και χαλάρωσης. Πού αλλού; Στην όμορφη Καρδαμύλη! Η διαμονή στη βίλλα προσφέρει ότ,ι καλύτερο υπάρχει για μια μοναδική εμπειρία διακοπών σε έναν παραδοσιακό ελληνικό οικισμό. Με τη διαμονή σας στη βίλλα Πολύμνια απολαμβάνετε πλήρως την ατμόσφαιρα της Καρδαμύλης.


Διαμονή στη Βίλλα Πολύμνια

Πανέμορφη και απόλυτα πολυτελής, η βίλλα Πολύμνια είναι ένας κουκλίστικος, διώροφος ξενώνας με δύο υπέροχα δωμάτια. Πίσω ακριβώς από τον κύριο δρόμο της Καρδαμύλης, σε ένα από τα πιο όμορφα δρομάκια του οικισμού, σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ησυχίας αλλά σε κεντρικό σημείο, αυτό το κατάλυμα ικανοποιεί το γούστο του πιο απαιτητικού πελάτη: το παραδοσιακό πέτρινο εξωτερικό της και το πολυτελές σύγχρονο εσωτερικό της συνδυάζουν με τον πιο άψογο τρόπο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης με το σύγχρονο ντιζάιν, δημιουργώντας ατμόσφαιρα απόλυτης καλαισθησίας και ταυτόχρονα χαλάρωσης.

Η βίλλα Πολύμνια προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει για μια μοναδική εμπειρία διακοπών σε έναν παραδοσιακό ελληνικό οικισμό: ευρύχωρα δωμάτια, διακοσμημένα με γούστο, με θέα σαν ζωγραφιά και τη χάρη μιας μικρής γειτονιάς με πολύχρωμους κήπους, μοσχοβολιστούς ελαιώνες και φιλικούς ντόπιους. Χαριτωμένα καφέ, εστιατόρια, καταστήματα και σούπερ-μάρκετ βρίσκονται κυριολεκτικά πίσω από τη γωνία και η κρυστάλλινα νερά της θάλασσας μόλις λίγα βήματα μακρυά...

Οι πελάτες μας δεν είναι απλώς ικανοποιημένοι...

Ιδιοκτήτες είναι ο κος Ηλίας Κατσικέας, δημοφιλής κι ευγενικός ντόπιος, με το χάρισμα να ενώνει διαφορετικούς ανθρώπους από όλον τον κόσμο με την αγάπη του για τη μουσική και την πρόσχαρη διάθεσή του και η σύζυγός του, η κα Αθηνά Κατσικέα, πρώην διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, που περιποιείται τώρα τον ξενώνα, με το ίδιο πάθος που έδειχνε για τη δουλειά της στο παρελθόν. Κι οι δύο έχουν ως προτεραιότητά τους να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος και να νιώσει σαν στο σπίτιτου. Για αυτόν το λόγο πολλοί από τους πελάτες μας όχι μόνο αναπαύονται στα δωμάτια αλλά κάνουν ακόμη και διαλογισμό καθώς αυτός ο τύπος διαμονής προσφέρει στον πελάτηαπόλυτη χαλάρωση.

....είναι κατενθουσιασμένοι!

Το μίνι-μάρκετ απέχει 20 μόλις μέτρα και το σούπερ-μάρκετ 200 μέτρα. Η βίλλα Πολύμνια βρίσκεται σε κεντρικό αλλά απόκεντρο σημείο της Καρδαμύλης, συνδυάζοντας την ευκολία της πρόσβασηςκαι τη γαλήνη των διακοπών.Επιπλέον, η άψογη καθαριότητα και η ασυναγώνιστη τιμή των δωματίων στην κατηγορία τουςκάνουν τον πελάτη να επιλέξει χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό το υπέροχο «μίνι ξενοδοχείο» στη Καρδαμύλη.

Κάνετε κράτηση τώρα και κερδίστε χρόνο και χρήμα

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές μας, για κρατήσεις και διαθεσιμότητα των δωματίων, καλέστε τον κο Ηλία Κατσικέα τηλέφωνα επικοινωνίας: 27210 73997 και κινητό: 697 4430402

polymnia.mani@yahoo.gr